ALIANTA ANTI-NWO

Acest blog nu este un pamflet. Este o realitate cruda si dureroasa.

Acest blog nu isi doreste sa fie ceva inofensiv. Ci un mesaj de razboi.

Acest blog nu este o soapta, ci un strigat al Libertatii si Demnitatii.

Acest blog este un bastion al celor ce cred ca a fi OM este mai important ca orice.

A venit vremea LUPTEI.

A venit vremea ca Luptatorul sa se ridice si sa lupte.

Sa scoata sabia si sa lupte pentru statutul sau de Om.

O viata merita traita numai in picioare, in libertate si demnitate.

PROIECTUL "RESISTENCE ANTI-NWO"

Ideea aceasta, in jurul careia s-a constituit acest blog nu este absolut noua, existand deja tendinde la nivel mondial, de coagulare a unor grupari anti-nwo, care intr-o forma sau alta isi manifesta nemultumirea, ia atitudine, reactioneaza.

Ideea Rezistentei Anti-Nwo este REACTIA la ceea ce se intampla. Nepasarea, Ignoranta, Inactiunea le favorizeaza planurile Noii Ordini Mondiale. Din pacate suntem educati, opriti, siliti sa nu reactionam la ceea ce se intampla cu adevarat in jurul nostru, ci sa ne afundam zi de zi in mimicurile cotidiene.

Blogul se doreste a chema alaturi pe oricine considera ca Uniti suntem mai puternici decat separat, pe oricine care crede ca Reactia este o solutie. Deja si in spatiul nostru mioritic exista cateva bloguri si site-uri care merita "unite". Pana la urma "urlam" aceeasi melodie. Ar fi mai bine daca am face-o la Unison.

Ideea Rezistentei contra Noii Ordini Mondiale nu presupune numai "urlat", ci si reactiune concreta, educarea si informarea publicului in privinta metodelor de manipulare, oferirea de solutii, sugerarea de idei de a iesi din "sistemul de control" instaurat.

Asadar va chemam alaturi pe toti cei care credeti ca ideea merita.

Sa facem FRONT COMUN!

@ Ultimul Luptator
@ Phatom
@ Prometeu
@ Razboinicul Luminii

Contact : alianta.antinwo@gmail.com

Editorial - Chemarea la Rezistenta ANTI-NWO

In urma cu 20 de ani, Romania pasea in libertatea de sub dictatura comunista. De fapta asta credeam noi, oamenii de rand. In realitate, experimentul ocult "comunism" se incheiase. Paseam intr-o noua era in care noul experiment se numeste Noua Ordine Mondiala (New Word Order), un concept anuntat exact inainte de caderea comunismului.

La 20 de ani de la caderea comunismului, societatea romana si societatea in general traieste intr-o "dictatura invizibila" mult mai controlata decat ne-o putem imagina.

Este o realitate care a inceput sa fie cunoscuta, sa trezeasca reactii, din pacate, reactii "controlate".

Subiectul NWO a devenit chiar perimat, consumat si "anulat" de valentele negative care le aduce : pierderea libertatii umane.

Oameni buni, ni se fura usor, usor libertatea, ni se incalca cele mai elementare drepturi, ni se anuleaza calitatea de Oameni. Suntem o turma dirijta de Elita. O Elita autodesemnata si exclusivista.

Desi detin forta financiara, stiintifica, umana enorma, TOTUSI nu CONTROLEAZA TOTUL.

Desi majoritatea literaturii anti-nwo ne prezinta o Elita atotputernica si atotprezenta, realitatea nu este asa, ceea ce ma face sa cred ca aceea literatura nu este prea anti-nwo, ba din contra controlata de ei.

Planurile lor nu ies asa cu si le-au propus in laborator.

A trecut anul 2000 in care aveau de atins un prag, acum urmeaza 2012, data aleasa sa o manipuleze mistic.

Omul insa incalca orice programare artificiala, reiesind ca dincolo de tot, exista o Forta care ne ocroteste, exista o Legitate Universala care inlatura orice abatere de la ordine.

In acest Univers, singura Ordine este cea Universala, existenta.

Oculta nu este decat o incercare disperata de creare artificiala a unei "Ordini" proprii. Vor sa se substituie Dumnezeilor, vor sa controleze Legile Universale.

Si cum in lumea asta orice actiune are si reactiune. Cum orice mutare, are si o contramutare, tot asa NWO are si ea o Rezistenta ANTI-NWO care pe zi ce trece se mareste, formata din oameni simpli, razletzi, din ziaristi si jurnalisti, formata si din grupuri semiorganizate sau chiar din grupari specializate, ba chiar din "razvratiti" a sistemului ocult.

Pe zi ce trece, DEVENIM MAI PUTERNICI.

Tot cei care vrem sa fim liberi, care vrem sa gandim pentru noi, care dorim sa fim Oameni, suntem uniti, chiar daca la un nivel subtil mental, in ALIANTA ANTI-NWO.

Unii dintre noi se strang in grupuri, altii prefera lupta singuratica, unii impartasesc cunoasterea, altii lovesc in oculta ascunsa. Fiecare simte in el un "impuls".

Este reactia Vietii, este reactiunea fireasca data de actiunea Nwo.

Voi, Stapaniilor, nu veti reusi niciodata sa stapaniti decat animalele si bestiile.

NOI, OAMENII, nu avem stapan!

NU ne este frica de nimic!

Noi stim ca ne supune legilor Universului in egala masura cu voi : ne nastem si murim!

Noi stim ca deasupra noastra nu este decat Forta Divina.

Si din pacate pentru voi, Ea este de partea noastra.

Si din pacate pentru voi, suntem din ce in ce mai multi si mai DESTEPTATI!

Asteptati-ne...caci VENIM!

Nu ne auzi, stapanule?

Nu ne auzi cum tropaim?

Calcam in picioare toata sistemele voastre de manipulare, spargem toate modelele si tiparele in care vreti sa ne inglobati!

Ascultati cu atentie. Ne veti auzi cat de curand.

Veti citi in ochii celor ca voi spaima, frica, disperarea.

Veti simti si voi neputita pe care am simtit-o si noi.

Veti simti durerea asa cum au simtit-o tot cei pe care ati experimentat sisteme de control.

NU MAI E MULT!

E TIMPUL NOSTRU!

Indiferent ca vreti sau nu, Timpul stapaniilor a apus!

A venit vremea OAMENILOR!

@ Ultimul Luptator

luni, 10 ianuarie 2011

Internetul si "Rezistenta" virtuala

Internetul este inca un canal liber. Sau cel putin asa pare. Un canal in care majoritatea are posibilitate sa posteze ceea ce vrea fara oprelisti.
Discutam cu multi ani in urma cu cineva de acest aspect si spunea ca Internetul va fi "arma" pe care Stapanii din Umbra au scapat-o de sub control si care le va aduce si mari probleme.
Dupa 10 ani de la aceea afirmatie observ totusi ca desi ramane o veritabila arma, exista mijloace de contracarare a ei. Se folosesc denigratori de meserie, ajutati de "idiotii utili". Se foloseste suprainformarea. Se foloseste ignorarea sau cenzuarea subtila. O metoda eficienta mai este si spamul care uneori supara si acopera sub tone de mesaje de publicitate si mesajele bune.
Iata-ne asadar in vremurile in care desi avem pe internet sute, chiar mii de pagini si sute de documentare despre acest subiect, majoritatea oamenilor sa fie ignoranti, sa nu le acorde atentie.
Subiectul a fost banalizat prin simpla lui repetare.
Internetul a devenit un mamut in care informatia buna a fost ingropata in mii de alte informatii inutile, partial falsificate. A devenit un abis in care orice strigat se infunda in vreo pestera nepopulata...
Totusi nu vreau si nici subestimez puterea de transmisie a Internetului, puterea de comunicare a unor informatii interesante.
Revenind la termenul de "rezistenta" virtuala nu am putut ca de-a lungul timpului sa nu observ reactii la conceptele de Noua Ordine Mondiala, Stapanii din Umbra, Oculta Financiara etc. Reactii care au devenit bloguri, site-uri, idei, proiecte.
Din pacate multe din aceste reactii au fost fie voit deviate, fie s-au pierdut singure pe drum.
Desi sunt un efervescent combatant anti-nwo, totusi niciodata nu m-am lasat atras in capcanele opozitiei.
La ora actuala opozitia anti-nwo se imparte in mai multe categorii :

- crestinii care iau atitudine virulenta impotriva planului "Antichristului".
Obiectii : religia de orice fel este o teorie dogmatica, construita sa manipuleze. Religia este un drog al maselor, care din istorie a fost capabil sa manipuleze cu usurinta. Atitudinea "anti-nwo" a crestinilor este indreptata numai asupra unor aspecte, uneori secundare. Se aprind la un simbol cum ar fi "666", desi e un simplu numar. Doar nu am ajuns sa ne temem de numere. Observ o multitudine de bloguri si site-uri contra Nwo, de sorginte crestin-ortodoxa. Ma bucur ca pericolul NWO este vizualizat si constientizat de cat mai multi oameni. Insa fugim de NWO si cadem in Vechea Ordine Religioasa... Biserica a avut rolul ei in istorie, insa actual s-a demonetizat. Biblia este o compilatie de texte egiptene, feniciene, babiloniene, etc. plina de contradictii. NU voi intra in amanunte caci cine vrea sa vada, vede. Oricum Credinta si Religia sunt doua lucruri paralele. Biserica pune accent pe ritual, pe forma si mai putin pe continut.

- gruparile nationalist-extremiste care vad pericolul strain ce doreste sa preia controlul.
Obiectii : o grupare cu tente extremiste nu face decat sa incite la reactii emotive si mai putin rationale. Grupari usor de manipulat si de deviat de la scopul principal. De regula invita la actiuni violente, are tente religioase. Ex.: Noua Dreapta.

- "spiritualistii", care adopta o atitudine pacifista si non-combat impotriva Noii Ordini Mondiale (aici as incadra si miscarea Zeigeist).
Obiectii : iata o categorie ce prinde tot mai mult contur. Indeamna la o atitudine non-combat, tip filosofia lui Ghandi. Solicita introspectie si pleaca de la premisa "raul este in tine, deci nu in exterior trebuie sa actionezi, ci in Tine!". De acord cu afirmatia asta, insa este partiala. A actiona decat asupra ta fara a elimina si factorii ce te influenteaza din exterior, e ca si cum ai construi o casa, fara sa ii pui si acoperisul. Este o emanatie gen new-age, cu preluari din filosofia orientala, conotatii mistice.

- o categorie speciala ce o constituie gruparea MISA ce ataca cu ardoare subiectul Francmasoneria
Obiectii : Aici cred ca nu are rost sa intru in detalii. Gruparea MISA se aseamana la viziune cu spiritualistii, fiind o grupare cu viziuni ezoterice, pornita contra Francmasoneriei, insa nu si impotriva celorlalti din fatada NWO.

- gruparile "cronofage" cei care discuta cu o ardoarea puternica, insa se pierd in munti de cuvinte si dilueaza subiectul implicit.
Obiectii : cred ca aparitia lor este o reactie normala, insa atitudinea cronofaga (consumatoare de timp inutila) face ca astfel de bloguri, forumuri sa nu bata decat apa in piua, fara nimic concret. Cele mai multe reactii "anti-nwo" sunt de genul acesta. Se aprind usor si se sting usor.

- anarhistii, ce propun atitudini anti-sistem, au o atitudine distructiva, insa nu ofera nimic in schimb.
Obiectii : Sunt o opozitie "creata", usor de manipulat. Promoveaza atitudini violente. Sunt impotriva sistemului de dragul de a fi, fara a intelege esenta, fara a promova ceva in schimb.

- gruparile pro-active, cele doritoare de a face ceva concret, care se manifesta efervescent, care insa din pacate, usor, usor se sting. Pacat!
Obiectii : Aici sunt tendinte si reactii bune. Majoritatea sunt oameni rationali, neinglobati in nici o dogma. Dornici de a face ceva, insufletiti de dorinta de rezistenta. Insa ca orice initiativa de acest gen, ea va intampina probleme, piedici si denigrari. NU am de facut obiectii reale la aceasta categorie, decat le recomand PERSEVERENTA, RABDARE, DESCHIDERE MENTALA, HOTARARE.

Iata asadar categoriile existente chiar si in Romania, ce formeaza "rezistenta" contra NWO. Nu pot sa nu imi exprim nemultumirea fata de acest aspect. Poate si de aici initiativa noastra de a incerca sa coagulam o REZISTENTA OBIECTIVA impotriva fenomenului NWO.
Stim cu siguranta ca orice proiect de acest fel intampina dificultati, piedici. INSA NE INCAPATANAM sa-l punem in practica.

Aceasta postare nu este o critica distructiva, ci un semn de intrebare pentru toti cei care se lasa influentati de "falsele alarme".

2 comentarii:

 1. Ma bucur sa stiu ca exista site-uri care lupta impotriva NWO, o miscare impotriva omenirii. Intre categoriile anti-NWO ai scris si despre crestini. Intr-adevar, crestinii sunt impotriva acestei miscari care este impotriva omenirii (iar ei sunt constienti de asta).
  Problema e la tine, ca nu cunosti Crestinismul, sau il cunosti de la cei care nu il cunosc, sau de la cei care il fac de ras si il calca in picioare (insa purtand eticheta de "crestini"). Daca te-ai gandit sa pui semnul egal intre Crestinism si Inchizitie, afla ca gresesti. Inchizitia s-a folosit de numele de crestin ca de o masca ca sa acopere fapte marsave. Nu Crestinismul e cel care poarta vina pt cei care il calca in picioare.
  |
  A fi crestin inseamna a fi foarte responsabil (din toate p.d.v.) inaintea lui Dumnezeu, nu e doar o eticheta frumoasa. "Iubeste pe aproapele tau ca pe tine insuti" nu e doar o teorie, ci un crestin ar trebui sa o practice din toata inima. Apoi, un crestin trebuie sa stie CE inseamna a-si iubi semenii ca pe sine.
  |
  Iata cateva comentarii la pasaje scrise de tine:
  ___ARTICOL: religia de orice fel este o teorie dogmatica, construita sa manipuleze. Religia este un drog al maselor, care din istorie a fost capabil sa manipuleze cu usurinta.
  ___COMENTARIU (propriu): In primul rand, nu stii ce inseamna religie. Nu stii, sau ai impresia ca stii, cum au aparut toate.
  Dumnezeu nu se contrazice pe sine, deci nici aceste "teorii" nu ar trebui sa se contrazica intre ele. Din moment ce se contrazic, trebuie vazuta care e adevarata. Pt asta, ai nevoie sa fi sincer cu tine insuti!
  Din moment ce poti creea doar din iubire, Dumnezeu e iubire. Din pacate, o iubire urata de multi! Si tot acestia Il invinuiesc pt haosul pe care ei l-au creat (genul de afirmatie... "daca Dumnezeu e bun, de ce exista atata rau in lume?" --- dar ar fi mai bine sa se intrebe... "oare nu cumva principala problema e la mine? Sau Dumnezeu e cumva de vina pt faptele mele rele pe care le-am facut cu propriile mele maini, cu deplina vointa?"). Dumnezeu nu a creat lumea ca sa-si bata joc de ea. Inteleg de ce zici ca religia are rolul de a manipula : pt ca ai pus semnul egal intre Crestinism si Inchizitie. Problema e urmatoarea : manipularea este ANTI-crestina. Invata te rog sa faci diferenta intre Crestinism si alte religii, si sa nu le mai bagi in aceeasi categorie. Sigur ca prin religie s-a manipulat mult, si din pacate si prin Crestinism, insa aceasta manipulare s-a facut de anti-crestini pretinsi crestini. Fa te rog diferenta! A te folosi de Crestinism pt scopuri murdare este o batjocura la adresa lui Dumnezeu, iar cei ce fac asta nu sunt crestini, desi isi zic asa. Pe scurt, Crestinismul nu este egal cu pseudo-crestinismul.
  |
  ___ARTICOL: Atitudinea "anti-nwo" a crestinilor este indreptata numai asupra unor aspecte, uneori secundare. Se aprind la un simbol cum ar fi "666", desi e un simplu numar. Doar nu am ajuns sa ne temem de numere.
  ___COMENTARIU (propriu): Nici nu trebuie sa ne temem de numere. Vezi prea simplist lupta crestina impotriva NWO, insa ea e mult mai complexa. Crestinii vad radacinile NWO, si stiu eficient sa lupte cu ele. Radacinile ei nu sunt rationaliste, sunt mult prea adanci ca sa le rezumi la o lupta rationalista. Mai cerceteaza, si citeste mai mult acele surse de lupta crestina anti-NWO, caci doar astfel vei intelege ce vor sa zica.

  RăspundețiȘtergere
 2. ___ARTICOL: Observ o multitudine de bloguri si site-uri contra Nwo, de sorginte crestin-ortodoxa. Ma bucur ca pericolul NWO este vizualizat si constientizat de cat mai multi oameni. Insa fugim de NWO si cadem in Vechea Ordine Religioasa... Biserica a avut rolul ei in istorie, insa actual s-a demonetizat.
  ___COMENTARIU (propriu): Da, ortodocsii lupta mult impotriva NWO, fiindca sunt constienti. Desigur, nu sunt singurii constienti. Insa, sincer sa-ti spun, a fi deplin constient inseamna a te lasa luminat la minte de Dumnezeu. Adevaratii ortodocsi stiu sa lupte crestineste impotriva NWO, si dovedesc ca se afla in dreapta credinta.
  Vechea Ordine Religioasa... prea generic ce spui. Fi mai precis... Inca o data spun, manipularea este anti-crestina. Inteleg de ce spui ca rolul Bisericii s-a demonetizat: fiindca nu stii cine e Biserica. Biserica nu e ceva, ci cineva... Mai cerceteaza te rog... Noi oamenii formam Biserica, deci Biserica nu e o institutie cum se tot crede. Desigur, nu toti oamenii, ci numai cei care vor, desi Dumnezeu si-ar dori ca toti sa vrea (insa El nu obliga pe nimeni).
  |
  ___ARTICOL: Biblia este o compilatie de texte egiptene, feniciene, babiloniene, etc. plina de contradictii. NU voi intra in amanunte caci cine vrea sa vada, vede.
  ___COMENTARIU (propriu): Biblia este alcatuita din carti scrise de oameni care au fost sub inspiratia Duhului Sfant. Motivul pentru care crezi ca ar contine texte din alte religii este faptul ca nu intelegi urmatorul lucru : ca celelalte religii sunt pervertiri ale credintei celei adevarate in Dumnezeul cel adevarat. Desigur, acele religii contin si lucruri bune, dar asta ca sa le foloseasca ca paravan pt cele rele si ca sa ne momeasca pe noi. Biblia nu are contradictii, ci acestea apar doar in urma decontextualizarii. In plus, vezi ca nu toate traducerile sunt bune. Cine cauta, gaseste.
  |
  ___ARTICOL: Oricum Credinta si Religia sunt doua lucruri paralele. Biserica pune accent pe ritual, pe forma si mai putin pe continut.
  ___COMENTARIU (propriu): Inteleg ca pt tine religia e pura teorie (un ansamblu de elemente pline de... formalism) iar credinta e practica. Religia e crezul respectiv (invataturile privitoare la credinta, iar aceste invataturi vorbesc si despre trairea credintei). Nu poti rezuma religia la ritual. Probabil vrei sa spui ca multi sunt doar formali, si nu traitori. Da, asa este, insa nu religia e de vina pt netrairea lor. Religia (cea adevarata) te ajuta sa te raportezi corect la Dumnezeu.
  Pt tine, din cate observ, si corecteaza-ma daca gresesc, credinta e ceva in afara religiei. Asta e o idee foarte periculoasa, pt ca multi au deviat rau urmand aceasta idee. Nu e suficient sa crezi, ci trebuie sa stii CE sa crezi. Multi cred multe, insa se ratacesc.
  Biserica care pune accent pe forma greseste, pt ca forma te ajuta intr-un fel, insa nu este un substitut pt traire. Deci, trairea primeaza.
  Pe scurt:
  - nu e suficient sa traiesti, ci trebuie sa stii ce sa traiesti si cum sa traiesti. (= nu poti naviga pe mare cu o corabie fara carma)
  - nu e suficient sa stii ce sa traiesti si cum sa traiesti, ci sa si traiesti efectiv. (= corabia nu se reduce la carma, ci ea e doar un ajutor, nu e un substitut pt intreaga corabie)
  |
  In orice caz, ma bucur ca exista si acest site anti-NWO, si ca iti pasa de aceasta problema. Insa te rog sa te documentezi mai bine despre crestinism.

  RăspundețiȘtergere

Societati Secrete in Romania

Cavalerii de Malta
În România activează, ca şi pe plan internaţional, două „aripi” ale Cavalerilor de Malta: „Ordinul Suveran Militar de Malta”, reînfiinţat în 1990 şi „Ordinul Suveran Sfântul Ioan de Ierusalim, Cavaleri de Malta” adus în ţară în 2003 de omul de afaceri Constantin Buzatu şi orientat mai mult spre Rusia.
In randurile lor sunt : Adrian Năstase, Constantin Bălăceanu Stonici, Puskás Zoltan – senator UDMR, Constantin Buzatu – om de afaceri arădean, preşedinte al Asociaţei internaţionale a gărzilor de corp şi serviciilor de securitate, fost vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Arad, Lizica Mihuţ – rectorul universităţii Aurel Vlaicu din Arad, Tiberiu Dekany – viceprimar al Aradului, preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Arad, Levente Bognar – celălalt viceprimar al Aradului, membru UDMR, Şerban Dimitrie Sturdza – urmaş al boierului Dimitrie A. Sturdza, Neculai Bujor – reprezentantul familiei Sturza în România, Vasile Căţea – membru PSD Iaşi, om de afaceri, campion şi preşedinte al Federaţiei Române de Box. Este bănuit de conexiuni cu Omar Hayssam, Ilie Botoş – fost procuror general al României, fost angajat al judecătoriei Alba Iulia, fost procuror militar în cadrul Parchetului Militar Cluj, practicant de karate si multi altii.
Prezenta lor in Romania este destul de puternica, mai ales in institutii militare si de securitate.

TEHNICILE RAZBOIULUI PSIHOLOGIC

Actual cea mai perversa si diabolica forma de razboi este razboiul psihologic, manipularea mintii umane.
Controlul total al individului presupune controlul total asupra modului sau de gandire, asupra comportamentului sau si asupra sentimentelor sale. Esenta acestui control este sa anihileze sentimentul de independenta a individului, sentiment ce l-ar putea determina sa gandeasca, sa-si creeze propriul sau sistem de valori si sa ia decizii de unul singur. Pentru a pune sub control total mintea oamenilor, trebuie ca ei sa fie cufundati in anonimatul maselor de manevra, sa fie permanent dependenti de sistemul de gandire al grupului din care fac parte si sa se supuna neconditionat, instinctiv, autoritatilor.

Stapanii din umbra si Rezistenta Impotriva lor

Ei nu sunt Invincibili.

Nu sunt atotprezenti si nici atotputernici.

Ba chiar au slabiciunile lor.

Agenda lor a suferit pana acum multiple ajutari tocmai din cauza ca nu au putut fi duse la indeplinire puncte din ea.

Actual au intrat intr-o criza de timp, desi 2000 a trecut, planul lor de dominare mondial nu a reusit 100%. Au restabilit alte termene, ce ating anul 2050, un pas important fiind 2012, un an ales pentru declansarea operatiunii "Apocalipsa", un plan de manipulare si dezinformare a populatiei planetei.