ALIANTA ANTI-NWO

Acest blog nu este un pamflet. Este o realitate cruda si dureroasa.

Acest blog nu isi doreste sa fie ceva inofensiv. Ci un mesaj de razboi.

Acest blog nu este o soapta, ci un strigat al Libertatii si Demnitatii.

Acest blog este un bastion al celor ce cred ca a fi OM este mai important ca orice.

A venit vremea LUPTEI.

A venit vremea ca Luptatorul sa se ridice si sa lupte.

Sa scoata sabia si sa lupte pentru statutul sau de Om.

O viata merita traita numai in picioare, in libertate si demnitate.

PROIECTUL "RESISTENCE ANTI-NWO"

Ideea aceasta, in jurul careia s-a constituit acest blog nu este absolut noua, existand deja tendinde la nivel mondial, de coagulare a unor grupari anti-nwo, care intr-o forma sau alta isi manifesta nemultumirea, ia atitudine, reactioneaza.

Ideea Rezistentei Anti-Nwo este REACTIA la ceea ce se intampla. Nepasarea, Ignoranta, Inactiunea le favorizeaza planurile Noii Ordini Mondiale. Din pacate suntem educati, opriti, siliti sa nu reactionam la ceea ce se intampla cu adevarat in jurul nostru, ci sa ne afundam zi de zi in mimicurile cotidiene.

Blogul se doreste a chema alaturi pe oricine considera ca Uniti suntem mai puternici decat separat, pe oricine care crede ca Reactia este o solutie. Deja si in spatiul nostru mioritic exista cateva bloguri si site-uri care merita "unite". Pana la urma "urlam" aceeasi melodie. Ar fi mai bine daca am face-o la Unison.

Ideea Rezistentei contra Noii Ordini Mondiale nu presupune numai "urlat", ci si reactiune concreta, educarea si informarea publicului in privinta metodelor de manipulare, oferirea de solutii, sugerarea de idei de a iesi din "sistemul de control" instaurat.

Asadar va chemam alaturi pe toti cei care credeti ca ideea merita.

Sa facem FRONT COMUN!

@ Ultimul Luptator
@ Phatom
@ Prometeu
@ Razboinicul Luminii

Contact : alianta.antinwo@gmail.com

Editorial - Chemarea la Rezistenta ANTI-NWO

In urma cu 20 de ani, Romania pasea in libertatea de sub dictatura comunista. De fapta asta credeam noi, oamenii de rand. In realitate, experimentul ocult "comunism" se incheiase. Paseam intr-o noua era in care noul experiment se numeste Noua Ordine Mondiala (New Word Order), un concept anuntat exact inainte de caderea comunismului.

La 20 de ani de la caderea comunismului, societatea romana si societatea in general traieste intr-o "dictatura invizibila" mult mai controlata decat ne-o putem imagina.

Este o realitate care a inceput sa fie cunoscuta, sa trezeasca reactii, din pacate, reactii "controlate".

Subiectul NWO a devenit chiar perimat, consumat si "anulat" de valentele negative care le aduce : pierderea libertatii umane.

Oameni buni, ni se fura usor, usor libertatea, ni se incalca cele mai elementare drepturi, ni se anuleaza calitatea de Oameni. Suntem o turma dirijta de Elita. O Elita autodesemnata si exclusivista.

Desi detin forta financiara, stiintifica, umana enorma, TOTUSI nu CONTROLEAZA TOTUL.

Desi majoritatea literaturii anti-nwo ne prezinta o Elita atotputernica si atotprezenta, realitatea nu este asa, ceea ce ma face sa cred ca aceea literatura nu este prea anti-nwo, ba din contra controlata de ei.

Planurile lor nu ies asa cu si le-au propus in laborator.

A trecut anul 2000 in care aveau de atins un prag, acum urmeaza 2012, data aleasa sa o manipuleze mistic.

Omul insa incalca orice programare artificiala, reiesind ca dincolo de tot, exista o Forta care ne ocroteste, exista o Legitate Universala care inlatura orice abatere de la ordine.

In acest Univers, singura Ordine este cea Universala, existenta.

Oculta nu este decat o incercare disperata de creare artificiala a unei "Ordini" proprii. Vor sa se substituie Dumnezeilor, vor sa controleze Legile Universale.

Si cum in lumea asta orice actiune are si reactiune. Cum orice mutare, are si o contramutare, tot asa NWO are si ea o Rezistenta ANTI-NWO care pe zi ce trece se mareste, formata din oameni simpli, razletzi, din ziaristi si jurnalisti, formata si din grupuri semiorganizate sau chiar din grupari specializate, ba chiar din "razvratiti" a sistemului ocult.

Pe zi ce trece, DEVENIM MAI PUTERNICI.

Tot cei care vrem sa fim liberi, care vrem sa gandim pentru noi, care dorim sa fim Oameni, suntem uniti, chiar daca la un nivel subtil mental, in ALIANTA ANTI-NWO.

Unii dintre noi se strang in grupuri, altii prefera lupta singuratica, unii impartasesc cunoasterea, altii lovesc in oculta ascunsa. Fiecare simte in el un "impuls".

Este reactia Vietii, este reactiunea fireasca data de actiunea Nwo.

Voi, Stapaniilor, nu veti reusi niciodata sa stapaniti decat animalele si bestiile.

NOI, OAMENII, nu avem stapan!

NU ne este frica de nimic!

Noi stim ca ne supune legilor Universului in egala masura cu voi : ne nastem si murim!

Noi stim ca deasupra noastra nu este decat Forta Divina.

Si din pacate pentru voi, Ea este de partea noastra.

Si din pacate pentru voi, suntem din ce in ce mai multi si mai DESTEPTATI!

Asteptati-ne...caci VENIM!

Nu ne auzi, stapanule?

Nu ne auzi cum tropaim?

Calcam in picioare toata sistemele voastre de manipulare, spargem toate modelele si tiparele in care vreti sa ne inglobati!

Ascultati cu atentie. Ne veti auzi cat de curand.

Veti citi in ochii celor ca voi spaima, frica, disperarea.

Veti simti si voi neputita pe care am simtit-o si noi.

Veti simti durerea asa cum au simtit-o tot cei pe care ati experimentat sisteme de control.

NU MAI E MULT!

E TIMPUL NOSTRU!

Indiferent ca vreti sau nu, Timpul stapaniilor a apus!

A venit vremea OAMENILOR!

@ Ultimul Luptator

miercuri, 2 februarie 2011

Conceptul de NWO-New World Order-Noua Ordine Mondiala

Revolutia din decembrie ’89 este evenimentul crucial care a adus cu sine nu numai o schimbare de sistem ci si schimbari majore in viata fiecaruia dintre noi. A trebuit sa ne schimbam rapid si din mers pana si vocabularul. Am invatat cuvinte noi, cu iz exotic: Libertate, Democratie, Pluripartidism, Drepturile Omului. Dar si somaj, aigurari sociale, reorientare profesionala, concediere, privatizare, supravietuire… Printre atatea notiuni noi, unele ca New World Order (NWO), New Age, Globalizare, Guvern Mondial, Guvernul din umbra, trec neobservate. Si asta pentru ca au fost “aruncate pe piata” pe fondul unor transformari majore ale societatii romanesti: distrugerea economiei romanesti prin privatizari scandaloase, devalorizarea artificiala si la comanda a monedei nationale, cresterea necontrolata a inflatiei, scaderea alarmata a nivelului de trai tocmai atunci cand romanii credeau ca si-au castigat prin sacrificii dreptul la o viata decenta.

Pe fondul acestui haos instaurat pe plaiurile mioritice era si firesc ca notiuni ca Noua Ordine Mondiala sa fie ignorate, mai ales ca poporul roman abia iesise dintr-o dictatura care oricum facea singura totul fara sa ceara consimtamantul nimanui. Nu stia romanul pe atunci ca exista cel putin doua diferente esentiale intre cele doua oranduiri:

1)Statul comunist se caracterizeaza prin patriotism, demnitate si respect pentru valorile nationale in timp ce democratia originala instaurata dupa decembriada se caracterizeaza prin servilism, cosmopolitism si tradare a intereselor nationale;

2) Statul comunist beneficia de servicii secrete de elita in timp ce democratia originala a crezut ca are numai prieteni in toata lumea, Securitatea este o institutie terorista inutila si a desfiintat-o inca din primele zile.

Ne-am dezmeticit pe rand si cu destul de mare greutate. Am studiat si am analizat noile notiuni dar se pare ca fiecare le intelege intr-un mod personal. Pentru cei mai multi, globalizarea este un fenomen benefic. Si chiar au dreptate pentru ca ideea unei civilizatii planetare nu este rea in sine, daca ar fi rezultatul maturizarii omenirii, al unei reconcilieri planetare reale, al unui act de vointa liber consimtit de catre toate natiunile. Devine insa un mare semn de intrebare in momentul in care, analizand fenomenul, constatam ca metodele folosite sunt dintre cele mai perfide: distrugerea economiilor nationale, inrobirea lor financiara, controlul mental, provocarea unor conflicte armate zonale si chiar eliminarea fizica a persoanelor considerate indezirabile. In mod firesc se naste intrebarea: care este locul unei natiuni in acel program al globalizarii?! Si raspunsul este: De fapt, nu mai exista natiuni. Exista doar cetateni ai planetei Pamant, avand un parlament unic, guvern unic si … probabil un stapan unic…

Noua ordine mondiala este un concept care ni se flutura pe la urechi de vreo doua decenii incoace. S-au implicat in realizarea acestui deziderat multe organizatii, care de care mai secreta. Fiecare organizatie beneficiaza de girul unor nume extrem de sonore. Sunt personae care tin in mainile lor economia mondiala. Si finanta mondiala. Iata aici o harta foarte interesanta care ne arata foarte clar ca cele mai importante trei organizatii secrete sunt compuse din aceleasi persoane, printr-un lant de interese si el foarte interesant:

http://mapper.nndb.com/start/?map=3739
Aici Grupul Bilderberg: http://www.nndb.com/org/514/000042388/
Aici Comisia Trilaterala: http://www.nndb.com/org/247/000043118/
Aici Forumul Economic Mondial: http://www.nndb.com/org/714/000041591/
Fiecare personalitate are o pagina proprie iar harta ofera detalii foarte interesante despre conexiunile existente intre membrii acestor grupuri.

Deci cei mai influenti si mai bogati oameni din lume. Legati intre ei intr-un algoritm extrem de interesant, aproape matematic. Avand interese comune si acelasi scop. Cat de greu le-ar fi, daca ar exista vointa, sa scoata omenirea din criza asta fara precedent?

@Prometeu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Societati Secrete in Romania

Cavalerii de Malta
În România activează, ca şi pe plan internaţional, două „aripi” ale Cavalerilor de Malta: „Ordinul Suveran Militar de Malta”, reînfiinţat în 1990 şi „Ordinul Suveran Sfântul Ioan de Ierusalim, Cavaleri de Malta” adus în ţară în 2003 de omul de afaceri Constantin Buzatu şi orientat mai mult spre Rusia.
In randurile lor sunt : Adrian Năstase, Constantin Bălăceanu Stonici, Puskás Zoltan – senator UDMR, Constantin Buzatu – om de afaceri arădean, preşedinte al Asociaţei internaţionale a gărzilor de corp şi serviciilor de securitate, fost vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Arad, Lizica Mihuţ – rectorul universităţii Aurel Vlaicu din Arad, Tiberiu Dekany – viceprimar al Aradului, preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Arad, Levente Bognar – celălalt viceprimar al Aradului, membru UDMR, Şerban Dimitrie Sturdza – urmaş al boierului Dimitrie A. Sturdza, Neculai Bujor – reprezentantul familiei Sturza în România, Vasile Căţea – membru PSD Iaşi, om de afaceri, campion şi preşedinte al Federaţiei Române de Box. Este bănuit de conexiuni cu Omar Hayssam, Ilie Botoş – fost procuror general al României, fost angajat al judecătoriei Alba Iulia, fost procuror militar în cadrul Parchetului Militar Cluj, practicant de karate si multi altii.
Prezenta lor in Romania este destul de puternica, mai ales in institutii militare si de securitate.

TEHNICILE RAZBOIULUI PSIHOLOGIC

Actual cea mai perversa si diabolica forma de razboi este razboiul psihologic, manipularea mintii umane.
Controlul total al individului presupune controlul total asupra modului sau de gandire, asupra comportamentului sau si asupra sentimentelor sale. Esenta acestui control este sa anihileze sentimentul de independenta a individului, sentiment ce l-ar putea determina sa gandeasca, sa-si creeze propriul sau sistem de valori si sa ia decizii de unul singur. Pentru a pune sub control total mintea oamenilor, trebuie ca ei sa fie cufundati in anonimatul maselor de manevra, sa fie permanent dependenti de sistemul de gandire al grupului din care fac parte si sa se supuna neconditionat, instinctiv, autoritatilor.

Stapanii din umbra si Rezistenta Impotriva lor

Ei nu sunt Invincibili.

Nu sunt atotprezenti si nici atotputernici.

Ba chiar au slabiciunile lor.

Agenda lor a suferit pana acum multiple ajutari tocmai din cauza ca nu au putut fi duse la indeplinire puncte din ea.

Actual au intrat intr-o criza de timp, desi 2000 a trecut, planul lor de dominare mondial nu a reusit 100%. Au restabilit alte termene, ce ating anul 2050, un pas important fiind 2012, un an ales pentru declansarea operatiunii "Apocalipsa", un plan de manipulare si dezinformare a populatiei planetei.