ALIANTA ANTI-NWO

Acest blog nu este un pamflet. Este o realitate cruda si dureroasa.

Acest blog nu isi doreste sa fie ceva inofensiv. Ci un mesaj de razboi.

Acest blog nu este o soapta, ci un strigat al Libertatii si Demnitatii.

Acest blog este un bastion al celor ce cred ca a fi OM este mai important ca orice.

A venit vremea LUPTEI.

A venit vremea ca Luptatorul sa se ridice si sa lupte.

Sa scoata sabia si sa lupte pentru statutul sau de Om.

O viata merita traita numai in picioare, in libertate si demnitate.

PROIECTUL "RESISTENCE ANTI-NWO"

Ideea aceasta, in jurul careia s-a constituit acest blog nu este absolut noua, existand deja tendinde la nivel mondial, de coagulare a unor grupari anti-nwo, care intr-o forma sau alta isi manifesta nemultumirea, ia atitudine, reactioneaza.

Ideea Rezistentei Anti-Nwo este REACTIA la ceea ce se intampla. Nepasarea, Ignoranta, Inactiunea le favorizeaza planurile Noii Ordini Mondiale. Din pacate suntem educati, opriti, siliti sa nu reactionam la ceea ce se intampla cu adevarat in jurul nostru, ci sa ne afundam zi de zi in mimicurile cotidiene.

Blogul se doreste a chema alaturi pe oricine considera ca Uniti suntem mai puternici decat separat, pe oricine care crede ca Reactia este o solutie. Deja si in spatiul nostru mioritic exista cateva bloguri si site-uri care merita "unite". Pana la urma "urlam" aceeasi melodie. Ar fi mai bine daca am face-o la Unison.

Ideea Rezistentei contra Noii Ordini Mondiale nu presupune numai "urlat", ci si reactiune concreta, educarea si informarea publicului in privinta metodelor de manipulare, oferirea de solutii, sugerarea de idei de a iesi din "sistemul de control" instaurat.

Asadar va chemam alaturi pe toti cei care credeti ca ideea merita.

Sa facem FRONT COMUN!

@ Ultimul Luptator
@ Phatom
@ Prometeu
@ Razboinicul Luminii

Contact : alianta.antinwo@gmail.com

Editorial - Chemarea la Rezistenta ANTI-NWO

In urma cu 20 de ani, Romania pasea in libertatea de sub dictatura comunista. De fapta asta credeam noi, oamenii de rand. In realitate, experimentul ocult "comunism" se incheiase. Paseam intr-o noua era in care noul experiment se numeste Noua Ordine Mondiala (New Word Order), un concept anuntat exact inainte de caderea comunismului.

La 20 de ani de la caderea comunismului, societatea romana si societatea in general traieste intr-o "dictatura invizibila" mult mai controlata decat ne-o putem imagina.

Este o realitate care a inceput sa fie cunoscuta, sa trezeasca reactii, din pacate, reactii "controlate".

Subiectul NWO a devenit chiar perimat, consumat si "anulat" de valentele negative care le aduce : pierderea libertatii umane.

Oameni buni, ni se fura usor, usor libertatea, ni se incalca cele mai elementare drepturi, ni se anuleaza calitatea de Oameni. Suntem o turma dirijta de Elita. O Elita autodesemnata si exclusivista.

Desi detin forta financiara, stiintifica, umana enorma, TOTUSI nu CONTROLEAZA TOTUL.

Desi majoritatea literaturii anti-nwo ne prezinta o Elita atotputernica si atotprezenta, realitatea nu este asa, ceea ce ma face sa cred ca aceea literatura nu este prea anti-nwo, ba din contra controlata de ei.

Planurile lor nu ies asa cu si le-au propus in laborator.

A trecut anul 2000 in care aveau de atins un prag, acum urmeaza 2012, data aleasa sa o manipuleze mistic.

Omul insa incalca orice programare artificiala, reiesind ca dincolo de tot, exista o Forta care ne ocroteste, exista o Legitate Universala care inlatura orice abatere de la ordine.

In acest Univers, singura Ordine este cea Universala, existenta.

Oculta nu este decat o incercare disperata de creare artificiala a unei "Ordini" proprii. Vor sa se substituie Dumnezeilor, vor sa controleze Legile Universale.

Si cum in lumea asta orice actiune are si reactiune. Cum orice mutare, are si o contramutare, tot asa NWO are si ea o Rezistenta ANTI-NWO care pe zi ce trece se mareste, formata din oameni simpli, razletzi, din ziaristi si jurnalisti, formata si din grupuri semiorganizate sau chiar din grupari specializate, ba chiar din "razvratiti" a sistemului ocult.

Pe zi ce trece, DEVENIM MAI PUTERNICI.

Tot cei care vrem sa fim liberi, care vrem sa gandim pentru noi, care dorim sa fim Oameni, suntem uniti, chiar daca la un nivel subtil mental, in ALIANTA ANTI-NWO.

Unii dintre noi se strang in grupuri, altii prefera lupta singuratica, unii impartasesc cunoasterea, altii lovesc in oculta ascunsa. Fiecare simte in el un "impuls".

Este reactia Vietii, este reactiunea fireasca data de actiunea Nwo.

Voi, Stapaniilor, nu veti reusi niciodata sa stapaniti decat animalele si bestiile.

NOI, OAMENII, nu avem stapan!

NU ne este frica de nimic!

Noi stim ca ne supune legilor Universului in egala masura cu voi : ne nastem si murim!

Noi stim ca deasupra noastra nu este decat Forta Divina.

Si din pacate pentru voi, Ea este de partea noastra.

Si din pacate pentru voi, suntem din ce in ce mai multi si mai DESTEPTATI!

Asteptati-ne...caci VENIM!

Nu ne auzi, stapanule?

Nu ne auzi cum tropaim?

Calcam in picioare toata sistemele voastre de manipulare, spargem toate modelele si tiparele in care vreti sa ne inglobati!

Ascultati cu atentie. Ne veti auzi cat de curand.

Veti citi in ochii celor ca voi spaima, frica, disperarea.

Veti simti si voi neputita pe care am simtit-o si noi.

Veti simti durerea asa cum au simtit-o tot cei pe care ati experimentat sisteme de control.

NU MAI E MULT!

E TIMPUL NOSTRU!

Indiferent ca vreti sau nu, Timpul stapaniilor a apus!

A venit vremea OAMENILOR!

@ Ultimul Luptator

sâmbătă, 30 aprilie 2011

RELIGIA - DROGUL MASELOR

Am decis sa abordez un subiect dificil, extrem de dificil. Un subiect care naste polemici, deoarece este adanc ancorat in fiinta noastra, implantat inca din copilarie.
Religia...nu voi face o istorie a religiei, pentru ca exista deja un tratat al marelui roman Mircea Eliade foarte interesant.
Nici nu voi supoza legat de aparitia ei, acum mii de ani, cand oamenii primitivi se temeau de fenomenele naturii si le personificau..sau cand nu intelegeau ceva, cautau explicatii supranaturale.
Religia - un sistem de conceptii ilogice si primitive
Sistemul de valori si conceptii al oricarui individ este poate CHEIA dezvoltarii fiecaruia. Criza morala pe care o suferim actual este din cauza sistemului de valori si credinte care ne-au fost impuse.
Religiile in general au sugerat si impus un sistem dogmatic de credinte.
Dogma prin insasi definitia ei impune si nu se justifica. Iti cere as accepti un adevar ca fiind adevar prin el insasi. Sunt axiome care nu se cer a fi verificate.
Dogma vine asadar in contradictie cu conceptul de Libertate a individului, libertate in simtire si gandire.
Religia de-a lungul istoriei a impus un sistem de conceptii, uneori si cu sabia.
De ce spun ca religiile impun un sistem de conceptii ilogice si primitive?
Majoritatea religiilor au fost concepute si isi trag seva din perioada primitiva, cand oamenii neintelegand natura, cauta explicatii supranaturale.
Nu cred ca are sens sa insist pe ideea religioasa a pamantului plat si a ecocentrismului Pamantului in Univers.
Oricine va studia religiile va remarca un sistem invechit de credinte, neadaptat noilor cunostinte stiintifice.
Ca sa nu uitam progoana dusa de Inchizitia Catolica impotriva progresului stiintific.
Religia - conditionare pavloviana
Religia, si nu ma refer la una anume, pune accent pe RITUAL. O secventa de gesturi si cuvinte spuse sau executate aparent fara logica si fara explicatie. Fiecare religie solicita adeptiilor ei sa accepte ritualul chiar fara a-l intelege si a-l executa intocmai. Majoritatea religiilor apeleaza la repetitivitate, dusa la extrem. Gesturile repetate ajung sa intre in reflex, astfel ca am vazut oameni care trecand prin fata unei biserici fac semnul crucii inconstient, din reflex.
Obtinerea unor reactii conditionate este periculoasa, deoarece trec de filtrul gandirii rationale, putand trezi reactii emotionale atat pozitive, cat si negative.
Asa s-a ajuns ca biserica catolica sa arda pe rug orice persoana cu viziunea diferita de a ei. Asa s-a ajuns la organizarea de cruciade si la crime in numele Domnului.
Credinta vs. Religie
Sa deosebim cu vehementa Credinta de religie. A crede este sfant, tine de resorturile intime ale fiintei fiecaruia. Religia este o forma de credinta institutionalizata, limitata, ingradita, creata special pentru a controla viziunea individuala a fiecaruia.
In viziunea mea, religia a aparut atunci cand conducatorii au vazut ca libertatea gandirii si a credintei pot constitui piedici in extercitarea controlului si au decis sa "oficializeze" Credinta individului intr-un sistem convenabil lor. Greseala fatala a fost ca nu a luat in considerare diferentele individuale ale fiecaruia. Fiecare persoana are un fel de a vedea, de a simti si de a crede.
Idei periculoase...
Majoritatea religiilor au sugerat idei care le consider periculoase pentru sanatatea unui individ :
- viata pe Pamant este o iluzie sau nu are importanta - viata pe care o avem in prezent este singura de care suntem 100% siguri. Ca mai exista ceva sau nu dincolo, asta depinde de ce crede fiecare. E clar ca este importanta viata asta, altfel nu ne-ar fi fost data sa o traim. Asadar sa o traim cum trebuie!
- cunoasterea se face prin revelatie - cunoasterea ni se releva dintr-o data, asta sugereaza ei. Ei neaga un fapt : cunoasterea este un proces care se face treptat, de la nimic la infinit, de la simplu la complex. Nu ne nastem invatati, nu devenim peste noapte atotstiutori. Nu putem dobandi cunoasterea dintr-o data.
- stiinta versus suflet - religia incearca si a incercat dintotdeauna sa ne intoarca impotriva cunoasterii stiintifice, satanizand stiinta, desi Cunoasterea este hrana sufletului. Singura cunoasterea autentica este cunoasterea de la simplu la complex, prin teste, prin verificare.
- existenta unui rau personificat - Satana, Diavolul, Dracul, Lucifer, iata o gramada de denumiri oferite unui rau personificat, oponentul Creatorului. Este o prostie sa credem ca exista un oponent al Creatorului, al Inteligentei Universale care a creat si coordoneaza totul. La nivel universal, ceea ce numim noi rau poate fi tradus prin contra legii. Rau face omul si daca il face, va suferi consecintele. Ca orice Lege, orice incalcare a ei are consecinte. Raul nu exista in afara noastra. El este o proprietate a noastra pe care o lasam sa se dezvolte mai mult sau mai putin.
- minimalizarea importantei materialului/trupului - religia pune accent exclusiv pe Suflet, minimalizand la maxim importanta materiei, a trupului. Omul este o sinteza de Spirit si Trup. Nu neg importanta accentuata a spiritului, insa trupul si sufletul sunt in legatura stransa influentandu-se reciproc.

....etc....si multe alte idei daunatoare sanatatii mintale a invididului....

Un comentariu:

  1. Binele estompeaza aparitia Raului asa cum Intunericul nu poate aparea in prezenta Luminii.

    RăspundețiȘtergere

Societati Secrete in Romania

Cavalerii de Malta
În România activează, ca şi pe plan internaţional, două „aripi” ale Cavalerilor de Malta: „Ordinul Suveran Militar de Malta”, reînfiinţat în 1990 şi „Ordinul Suveran Sfântul Ioan de Ierusalim, Cavaleri de Malta” adus în ţară în 2003 de omul de afaceri Constantin Buzatu şi orientat mai mult spre Rusia.
In randurile lor sunt : Adrian Năstase, Constantin Bălăceanu Stonici, Puskás Zoltan – senator UDMR, Constantin Buzatu – om de afaceri arădean, preşedinte al Asociaţei internaţionale a gărzilor de corp şi serviciilor de securitate, fost vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Arad, Lizica Mihuţ – rectorul universităţii Aurel Vlaicu din Arad, Tiberiu Dekany – viceprimar al Aradului, preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Arad, Levente Bognar – celălalt viceprimar al Aradului, membru UDMR, Şerban Dimitrie Sturdza – urmaş al boierului Dimitrie A. Sturdza, Neculai Bujor – reprezentantul familiei Sturza în România, Vasile Căţea – membru PSD Iaşi, om de afaceri, campion şi preşedinte al Federaţiei Române de Box. Este bănuit de conexiuni cu Omar Hayssam, Ilie Botoş – fost procuror general al României, fost angajat al judecătoriei Alba Iulia, fost procuror militar în cadrul Parchetului Militar Cluj, practicant de karate si multi altii.
Prezenta lor in Romania este destul de puternica, mai ales in institutii militare si de securitate.

TEHNICILE RAZBOIULUI PSIHOLOGIC

Actual cea mai perversa si diabolica forma de razboi este razboiul psihologic, manipularea mintii umane.
Controlul total al individului presupune controlul total asupra modului sau de gandire, asupra comportamentului sau si asupra sentimentelor sale. Esenta acestui control este sa anihileze sentimentul de independenta a individului, sentiment ce l-ar putea determina sa gandeasca, sa-si creeze propriul sau sistem de valori si sa ia decizii de unul singur. Pentru a pune sub control total mintea oamenilor, trebuie ca ei sa fie cufundati in anonimatul maselor de manevra, sa fie permanent dependenti de sistemul de gandire al grupului din care fac parte si sa se supuna neconditionat, instinctiv, autoritatilor.

Stapanii din umbra si Rezistenta Impotriva lor

Ei nu sunt Invincibili.

Nu sunt atotprezenti si nici atotputernici.

Ba chiar au slabiciunile lor.

Agenda lor a suferit pana acum multiple ajutari tocmai din cauza ca nu au putut fi duse la indeplinire puncte din ea.

Actual au intrat intr-o criza de timp, desi 2000 a trecut, planul lor de dominare mondial nu a reusit 100%. Au restabilit alte termene, ce ating anul 2050, un pas important fiind 2012, un an ales pentru declansarea operatiunii "Apocalipsa", un plan de manipulare si dezinformare a populatiei planetei.